Toont alle 10 resultaten

Show sidebar

Coconut & Hibiscus Protein Leave-in – Curly Secret

16.99
Coconut & Hibiscus Protein Leave-in: Coconut & Hibiscus Protein Leave-in has an ultra light formula that absorbs in the hair

Curly Secret Bye Bye Knots Conditioner

16.99
De Bye Bye Knots Conditioner verlost je van vervelende klitten. Je haar uitkammen is vanaf nu makkelijker dan ooit. De conditioner bevat voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat het haar zacht, handelbaar en glanzend wordt. Doordat het haar goed gevoed is, verdwijnt de pluis als sneeuw voor de zon!

Curly Secret Coconut & Hibiscus Moisture Leave-in

16.99
De Coconut & Hibiscus leave-in heeft als hoofdingrediënten kokosolie, hibiscus en agave siroop. Deze zorgen ervoor dat het haar intens gevoed wordt en het haar de benodigde vitamines krijgt. Daarnaast is de leave-in rijk aan vitamine E. Dit bevordert het herstel van het haar, versterkt het haar en gaat vergrijzing tegen. De leave-in is uitermate geschikt voor low porosity haar. De leave-in is niet alleen geschikt voor krullend haar, maar ook voor stijl haar. Afhankelijk van tekortkomingen van het haar moet gekozen worden tussen de proteïne en moisture variant. De proteïne variant is aan de raden als je bijvoorbeeld haaruitval hebt, je krul de vorm niet goed vasthoudt of als je erg veel last hebt van klitten. De moisture variant is aan de raden als je stroef haar hebt dat afbreekt.

Curly Secret Frizz Fighter Serum

17.99
Frizz Fighter Serum zorgt ervoor dat je voortaan pluisloos het leven door kan. Het zorgt voor extra vocht die het haar nodig heeft, waardoor de definitie en glans van het haar weer geaccentueerd worden. Voor welk haartype? Frizz Fighter Serum is geschikt voor ieder haartype!  

Curly Secret Fruity Protein Shot

17.99
De Fruity Protein Shot is rijk aan plantaardige proteïne. Dit zorgt er niet alleen voor dat het haar versterkt en voller wordt. Proteïne beschermt namelijk ook de haarschubben waardoor het haar zachter wordt en pluis verdwijnt. Doordat ook de haarschubben verzorgd worden, kan het haar makkelijker voeding vasthouden. Droog haar is vanaf nu verleden tijd! En het mooie van alles is dat je haargroei een duwtje in de rug krijgt.

Curly Secret Hello Fresh Hair Shampoo

18.99
Stug haar na shampoo is vanaf nu verleden tijd! De Hello Fresh Shampoo bevat enorm veel verzorgende ingrediënten, zoals kokos olie, costus olie, tea tree olie en argan olie. Dit zorgt ervoor dat het haar intense voeding krijgt. Daarnaast zorgt het ervoor dat de haarschubben beschermd worden waardoor het haar zachter wordt en pluis verdwijnt. En dat is niet alles, want de shampoo is hoog gedoseerd in Vitamine E. Dit gaat veroudering van het haar tegen. Dat is mooi meegenomen!

Curly Secret Quench My Thirst 2-in-1-treatment

18.99
The Quench My Thirst 2-in-1 treatment gives you the nutrition, definition and shine you’ve never experienced before. Tell me more!

Curly Secret Styling Gel

16.99
Dit is de styling gel die je zocht. Deze gel geeft je krullen de shine en hold die ze nodig hebben. Je haar krijgt weer leven. De gel bevat geen siliconen, sulfaten, parabenen of slechte (uitdrogende) alcohol.

Curly Secret Sweet Vanilla Hair Milk

17.99
De Sweet Vanilla Hair Milk is een moisturizer die zelfs het verlangen naar voeding bij de meest droge haartypes tegengaat. Door de lichte creamy formule wordt de Hair Milk snel opgenomen. Het haar is na gebruik niet alleen gevoed, maar ook erg zacht.

Flaxseed & Hemp Seed Curl Enhancing Styling Gel – Curly Secret

19.99
Flaxseed & Hemp Seed Curl Enhancing Styling Gel: Flaxseed & Hemp Seed Curl Enhancing Styling Gel is formulated to nourish